Planlægning af næste sæson

Denne periode alle befinder sig i lige nu, er meget lang. Vi venter alle på snart at kunne vende tilbage til træningen og bordtennissporten igen. Selvom vi ikke ses så meget i klubben i denne tid, sker der alligevel en del bag kulisserne.

Bestyrelsen i KVIK Næstved, har ikke afviklet fysiske møde, men der er meget snak via telefon og skype. Der bliver snakket meget om planen for næste sæson.
Den kommende sæson vil blive lidt anderledes end andre, da vi skal have afviklet nogle af de hængepartier, som vi ikke fik spillet i foråret. Det betyder f.eks, at vi skal spille to klubmesterskaber til næste sæson. Et i starten af sæsonen og igen et mesterskab sidst i april.

I hele bordtennis Danmark, sker der også lidt ændringer i turneringen. Alle turneringskampe kommer ind under forbundet Bordtennisdanmark, da lokalunionerne nedlægges. De erstattes af regioner, under Bordtennisdanmark. Det betyder også at, f.eks østdanske mesterskaber, erstattes af regionsmesterskaber og bedste række kommer til at hedde Danmarksserien og ikke østserien.

I de Danske divisionsrækker, sker også mange ting i denne tid, og flere klubber har desværre været nødsaget til at trække et hold. Der er trukket hold i alle divisionsrækker, og der er sket mange rokeringer. F.eks er der trukket/flyttet 3 klubhold i 1. division.

Vi er desværre en af de klubber, hvor det har været nødvendig, at trække et divisionshold, da vores førstehold til næste sæson ikke spiller med i en kommende 1. division. To af vores spillere ønsker ikke at fortsætte, og Årets spiller 2019, Mads Jørgensen, vil satse på en trænerkarrierer og dermed drosle ned på sin egen træning, så det ikke kan holde niveau til 1. division.

Mads har gjort et kæmpearbejde med 1. holdet de seneste sæsoner, men Mads brænder også rigtig meget for trænergerningen, og den skal han have mulighed for udøve de kommende år. Alt omkring divisionsholdet, er ikke noget man vil bemærke i den daglige gang i klubben.

Til næste sæson vil klubbens førstehold, komme til at spille i den nye Danmarksserie, som vil se meget spændende ud, med mange stærke hold.

I den planlægningen, kan du som medlem, forældre eller andet med stor interesse i KVIK Næstved, være med til at sætte dit præg på den kommende sæson og måske i fremtiden. Mød op på generalforsamlingen, den 10/6, for at høre mere om mulighederne. Hvis man er bange for en generalforsamling, kan man evt. deltage i det årlige leder- planlægningsmøde, som klubben afholder, lørdag den 13/6-20.

Hvis man vil vide mere, eller har idéer eller forslag, så kontakt bestyrelsen@kviknaestved.dk, eller formand, Kim Rasmussen.