Så er vi klar igen

Nu er vi endelig klar til at kunne byde vores medlemmer velkommen tilbage til bordtennistræning. Efter 3 måneder med en corona pause, kan vi stille og rolig starte træningen igen fra i dag.

Men der er rigtig mange regler der skal overholdes ved denne opstart. Mange har sikkert set nogle retningslinjer på Bordtennis Danmarks hjemmeside, men det er bare et lille udpluk. Vi skal også have vores egne retningslinjer, sammen med Herlufsholm Hallens Idrætscenter, der stemmer overens med vores lokale forhold, før vi kan starte igen.

Formand og Sportschef, brugte mandag aften på klargøring og rengøring af træningslokalet, samt opsætning af 4 borde på langs, som bliver de nye regler. Det må kun være 8 spillere, en træner og en leder i lokalet, under en træning. Forældre og pårørende, må ikke opholde sig i lokalet.

Når, der ikke kan/må være flere i lokalet, er der stort pres på fra vores medlemmer, der ønsker at træne.

Der skal derfor trænes efter en bestemt plan, hvor man træner i en time og 15 min. Planen, som senere kan ses her på siden, men bliver også sendt til spillere på mail eller SMS.
Vi håber selvfølgelig på alle vil accepterer denne plan. Det er tilladt at bytte en vagt eller en makker, internt mellem træningsgrupperne.

Man skal være opmærksom på at træne med den samme spiller, under hele træningen. Det er ikke tilladt at bytte makker og f.eks. spille kongebord.

Man skal spille med sit eget bat og egne bolde, men vi stiller 4 bolde tilrådighed ved hvert tilhørende bord. Når man er færdig med sin træning, forlader man lokalet med det samme, da lokalet skal have 15 min. rengøring, inden det næste træningshold kommer.

Når man ankommer til Herlufsholm Hallen, skal man være omklædt hjemmefra, og man går til gavlen, ved hal 1, (se foto) og her kan man evt. opvarme udendørs, ellers afventer man til man bliver hentet af sin træner, som åbner døren ved trappen.
Man skal være klar 5 min, før den træningstid, man har fået.

Vi åbner for træningen fra dags dato, til og med uge 27, med sidste træningsdag, den 2/7-20.

Vi glæder os rigtig meget, til igen at kunne hilse på vores medlemmer. Det er meget vigtig, at man læser det gældende regler igennem, og at de bliver overholdt, ellers bliver træningen stoppet med øjeblikkelig virkning.

KVIK Naestved retningslinjer_for_genaabning_efter corona