Ribe stævne 2020

Mange af KVIKs medlemmer, forældre, trænere startede det nye år med en klubtur, til det store internationale stævne i Ribe.

Stævnet er det største, der afholdes i Danmark, med deltagelse af 644 spillere. Der bliver spillet på 71 borde, og der er deltagelse af rigtig mange danske klubber, med både elite- og breddespillere.

Men også mange klubber fra Sydschleswig og Holstein, deltager i Ribe.
Hele arrangementet er perfekt som en klubtur, også fordi der spilles i alle rækker og klasser, uanset hvilket niveau man har som spiller. KVIK havde også den helt store pakke med af spillere, ligefra yngre drenge D til Veteran A med til Ribe.

I løbet af fredagen, ankom der biler fra Næstved, og da klokken var 19.30, var alle på plads. Der var fællesspisning og socialt samvær for alle, i en af de 4 lejligheder som klubben havde bestilt. Familien Dyg Jensen var værter for dette arrangement, Tak.

Alle skulle også tidligt i seng, fordi de fleste af spillerne, skulle starte lørdag morgen, kl. 09.00 med de første kampe.
Da klokken blev 10.00, var alle KVIK spillerne ved bordene og i gang med stævnet. Det var de gamle drenge, der først fandt et finalebord, da Lars Bonnesen og Michael Jørgensen, skulle mødes i en ren KVIK finale i veteran B, med Lars som vinder.

Herefter kom vi længere frem i programmet, og flere KVIK spillere, nærmede sig de sjove placeringer. Asmus Sørensen og Noah Troy, kom øverst på podiet, og vandt en meget flot guldmedalje i drenge C double.
Jacob og Simon Petersen, gjorde det også godt i den stærke drenge elite double, hvor de bedste fra Danmark deltog. I dette selskab, fik de en flot 3. plads.

Succesen med doublerne fortsatte, senere på lørdagen, hvor Jonathan Nielsen og Mads Jørgensen, spillede sig frem til finalen i Herre klasse 1. De tabte finalen, så det blev en flot 2. plads. Der blev spillet kampe til sent lørdag aften, ja en enkelt række var først færdigspillet efter midnat.

Søndag morgen, kl. 08.00 var de første KVIK spillere klar til kamp igen. De fleste trætte efter lørdagens hårde program. Men indstillingen var god, og stille og roligt, kom de igang med spillet og rytmen i kroppen.

I yngre drenge C, spillede Jakob Møller Bentzen og selvom han tabte sin allerførste kamp i gruppen, kom han senere i gang med sit spil, og derfra gik det kun fremad med sejrene.
Jakob spillede sig helt frem til finalen. Jakob spillede foran mange KVIK tilhængere en stor kamp, der også var meget jævnbyrdig. Jakob tabte desværre med 11-13 i afgørende sæt, men fik en flot 2. plads og en stor pokal.

Når man er sammen på klubtur til et stort stævne, som dette, har trænere og ledere travlt med at følge og se kampe. Som spiller går man også rundt og følger hinandens kampe i de 4 haller, hvor der blev spillet. Uanset om man er senior eller ungdom, er man god til at følge og heppe på en klubkammerat.

Et godt eksempel på dette, var Bimme, der tabte i puljespillet i klasse 2, lørdag formiddag. Herefter fokuserer han kun på sine klubkammerater og følger dem i kampene rundt i hallerne, resten af weekenden. God indstilling.

I løbet af søndag eftermiddag, begyndte de første hjemtransporten mod Næstved. Sidste bold blev spillet søndag aften, kl. 20.00. Alle KVIK deltagere, både forældre, spillere og trænere har haft en super weekend med mange dejlige indtryk.

Tak for en fantastisk klubtur til alle og tak for den store hjælp til forældre og trænere.

Der blev også lavet en godt indslag fra stævnet, af TV Syd, som kan ses her. (bemærk de mange KVIK spillere, der kom foran kameraet)

Man kan ligeledes se foto fra turen i galleriet her.