Sejr i kvalifikationen

Vores ligamandskab er klar til endnu en sæson i landets bedste række. Det stod klart efter weekendens kvalifikationsspil i Brøndby.hold1_14-15
De 3 spillede kampe, blev spillet både lørdag og søndag.

I den første indledende gruppekamp, spillede vi mod HOGI med en kineser og to juniorspillere.
Vi havde det meget svært mod kineseren, der vandt begge sine kampe mod Jesper Hedlund og Henrik Johansson.
Men i de 3 andre kampe var vi stor favorit til at vinde. Men meget overraskende tabte Andreas Engblom til en af juniorspillerne, så HOGI fik den 3. sejr og nederlaget blev på 1-3.

I den anden kamp mod B75 fra Hirtshals, var der meget mere fokus og ingen misforståelser. Alle 3 spillere gjorde en god indsats med 3 sejre, så sejren blev på 3-1. Da den efterfølgende holdkamp mellem B75 og HOGI blev 3-2 til B75, fik HOGI gruppesejren og vi blev nr. 2 og skulle møde vinderen af den anden gruppe, som blev Viby, Århus.

Hvis den kamp blev vundet var vi direkte i elitedivisionen, så derfor var der fuld fokus fra alle 3 spillere.
Jesper Hedlund starter med at vinde 3-0 over Simon Fischer. Henrik Johansson spiller mod Tobias Lau, som Henrik før har haft problemer med og denne gang var ingen undtagelse. Henrik er nede med 2 matchbolde i 4. sæt, men vinder sættet 14-12 og det afgørende 11-5 og bringer KVIK på 2-0.jesper_hedlund

Andreas Engblom spiller mod Sebastian Brinch og kommer bagud 0-2, men kommer tilbage med sejre i 3. og 4. sæt. Men i det afgørende taber Engblom, så Viby får reduceret til 1-2.

Den 4. kamp er mellem Jesper Hedlund og Tobias Lau er meget tæt og spændende og helt fremme i afgørende sæt har Tobias Lau to matchbolde, men Jesper viser stor mental styrke og vinder på sin første matchbold til sejr 13-11 og dermed sikre KVIK Næstved holdsejren på 3-1.
Fortjent at det var Jesper Hedlund der spillede den afgørende kamp, da han gennem alle 3 holdkampe havde stor styrke.