Seniorhold med i toppen

Efter fredagens og weekendens kampe, ligger flere af klubbens seniorhold, rigtig godt med i toppen af rækkerne. Faktisk, er fem af holdene på en førsteplads i deres klasse.

Holdet i 2. division, spillede lørdag, to kampe på hjemmebane. Først blev Vestegnene besejrede sikkert 8-1, og derefter var der en direkte topkamp mod Herlev.
I denne holdkamp, var en god intensitet, med mange gode dueller i de enkelte kampe. KVIK holdet var meget opsatte, og leverede gode præstationer.
Sam Oddsheden, vinder 3 singler og sammen med Ruben Jensen, vinder han en double. Sebastian Haack og Ruben Jensen, vinder hver to singler.
Med denne holdsejr, er 2. divisionsholdet på en førsteplads.

Et andet af klubbens hold, der dominerer med sejre, er andetholdet i serie 1 rækken.
Dette hold spillede, fredag aften topkamp mod Greve. Selvom der var sygdomsafbud fra Stefan Cortz og Morten Bo Petersen, er det godt at have to unge talentfulde drenge i Simon og Jacob Petersen med på holdet.
Sammen med godt spillende, Nick Olsen og Jonathan Nielsen, vandt de denne topkamp, klart med 12-2.

Serie 2 mandskabet, er ligeledes rigtig godt spillende, og det understregede holdet også i fredagens hjemmekamp mod Trelleborg, der blev sendt hjem til Slagelse med et 10-4 nederlag. Kim Rasmussen, Anders P, Bimme og Oliver Jensen, sikrede denne sejr, som sendte holdet på en klar førsteplads i serie 2.

Veteran 40 holdet, spillede to holdkampe i lørdagens veteran samling på Amager. De gamle drenge med Lars Bonnesen og Michel Leleu, vandt 4-1 over Hvidovre og 5-0 mod Karlslunde. Holdet er ubesejret, men må dog dele førstepladsen med Amager.

Serie 4 holdet med Erik Jensen, Peter Løvbjerg og Mogens Mørkeberg, vandt deres seneste holdkamp med 9-1 over Sorø, og det sikre dem en førsteplads i serie 4 rækken, hvor de fører med to point til nr. 2 i rækken.

Af andre resultater fra fredagens og weekendens kampe, kan nævnes, at klubbens andet serie 1 hold og serie 3 mandskabet, ikke er kommet godt fra start i sæsonen, og desværre indtager bundplaceringer i deres rækker.
Det andet serie 2 hold, klubben har med i turneringen, vandt fredag aften en sikker 10-4 sejr mod Sorø, og holdet ligger på en 5. plads i rækken.