Stærke drenge

Valdemar Buchwald

Klubbens ungdomsspillere, klare sig også godt i de forskellige turneringer, hvor de deltager. Det bedste ungdomshold, spiller i den landsdækkende drengeliga. Dette mandskab har fået en perfekt start, med lutter sejre indtil videre.

Holdet har været utrolig godt spillende, og er stærk besat på alle 4 pladser, uanset hvilken opstilling, der bliver spillet med. Holdet havde inden weekendens kampe, vundet imponerende 14-0 på udebane mod Virum, som er et andet godt hold i ligaen.

KVIK Næstved var i søndags arrangør, af en samling i drengeligaen, hvor vi først spiller mod Amager, der var et af bundholdene i ligaen. De stakkels drenge fra Amager, bliver kørt over med 14-0. Derefter var der lidt mere modstand, da vi spillede mod Gladsaxe i den næste kamp. Drengene fra Gladsaxe, havde noget bedre indstilling og kæmpede mere for at få point. Men KVIK drengene, havde et gear mere, og vi kører stille og rolig kampen hjem med 11-3.
Vores drengeliga mandskab, med Emil Sørensen, Valdemar Buchwald, Nicolai Jensen, Valdemar Vejlgaard, samt Jacob og Simon Petersen, ligger som ubesejret på en sikker førsteplads med 20 point.

Klubbens næstbedste drenge, der spiller i O12D klassen under ØBTU, gør det også rigtig godt. Holdet tabte godt nok, søndagens topkamp til Helsingør med 6-4, ellers efter føring på 4-2.

Drengene, kom stærk igen og vandt sikkert sin næste kamp med 7-3 mod Jægerspris. Holdet med Asmus Sørensen, Victor Kousgaard, Noah Troy, Mathias Toftdal og Viktor Nielsen, ligger nu på en 3. plads i rækken.

O12E holdet, med Gustav Sørensen, Silas Børsting og Max Larsen spillede ligeledes i weekenden, og fik desværre et par uheldige nederlag på 8-2 til både Slagelse og Toksværd.

Det sidste drengehold, der var i aktion, var det unge U12 mandskab, med Magnus Juul Madsen, Leon Hansen og Jakob Bentzen. De spillede en enkelt holdkamp på udebane mod Roskilde. Kampen blev desværre tabt med 7-3.