Skolebesøg

I ugen op til skolernes efterårsferie har KVIK Næstved haft besøg af to skoler, der med 50 børn i alt har spillet bordtennis i klubbens træningslokale.
Onsdag var der besøg af 22 elever fra 5. og 6. klassetrin fra Nøddeskovskolen. Klasserne fra skolen havde i hele ugen fritidsaktiviteter som emne og som den eneste idrætsaktivitet var der valgt bordtennis.

Fredag var der 28 elever fra 7. til 9. klassetrin fra Lille Næstved skole. Eleverne fra Lille Næstved skole skulle selv vælge hvilken aktivitet de skulle deltage i på den sidste dag inden efterårsferien. Bordtennis og KVIK Næstved blev den helt store stemmesluger og derfor var der mange glade børn der fik en god bordtennisdag.

Børnene fik en instruktion om klubben og bordtennis af Mumba og Michael Jensen. Derefter blev der trænet lidt øvelser, inden der spillet en turnering, hvor der blev kåret mestre i de forskellige klassetrin.
Rundt om bordet og med Mumba som en solid robot ved bordet, blev der hygget og alle børn og lærere havde et par gode dage og vi siger selvfølgelig tak fordi de mange børn valgte netop bordtennis og KVIK Næstved.

KVIK i medierne.
Måske skyldes den store interesse for bordtennis og KVIK Næstved måske også at KVIK i den seneste tid har været en del i medierne. SJ medier, Næstved nyt, Ugebladet og Sjællandske har bragt nyheder i aviser og på nettet om “bordtennis boom” i klubben.
Det er selvfølgelig hentydet til de mange børn og voksne der den sidste tid er blevet medlemmer af klubben. Danmarks Radio har også haft et spændende indslag i radioprogrammet P4 eftermiddag, hvor Michael Jensen var i studiet og fortælle om klubben og den store medlemstilgang.
Det er rigtig dejligt med den store interesse der er for vores klub og bordtennissporten,