Rimelig start

Klubbens turneringshold der spiller under ØBTU har spillet to holdkampe og alle hold har fået en rimelig start på sæsonen.
I Efterårsferien har der været kamppause, men holdene er klar til kamp igen til den kommende uge.

Det højst rangerende hold som spiller i Østserien startede første kamp med at spille 7-7 hjemme mod Hvidovre.
Det blev fulgt op med en flot 8-6 sejr på udebane mod Greve. Holdets 3. kamp i rækken spiller de på tirsdag hjemme mod Holme Olstrup.

Serie 1 holdet startede turneringen med et hjemmebane nederlag på 5-9 til Køge Bugt. Holdet kom fint igen da de vandt ude over Roskilde med 8-6. Næste uges kamp for Serie 1 er hjemmekamp onsdag mod Sørbymagle.
Serie 2 har fået en lidt uheldig start på sæsonen med 2 nederlag. Første kamp tabes 6-8 ude i Slagelse og i anden kamp taber holdet hjemme 3-11 mod Sorø. Vi håber holdet kommer igen, når de mandag spiller ude mod Køge Bugt.

Vores hold i serie 3 startede med at spille 5-5 hjemme mod Rødvig. Holdet spillede derefter en god kamp som gav en 8-2 sejr på udebane mod Holme Olstrup. Holdets næste kamp er på tirsdag hvor de spiller hjemme mod Frem Sakskøbing.

I serie 4 rækken har KVIK Næstved to hold med og i første runde spillede de mod hinanden og det gav en sejr til KVIK 5 på 8-2. Samme hold vandt også på udebane i Stenlille med samme cifre og dermed er KVIK 5 holdet med to holdsejre, det mandskab der er kommet bedst igang med turneringen. Holdet skal i næste kamp på onsdag spille hjemme mod Holme Olstrup.
KVIK 6 holdet tabte deres anden kamp på hjemmebane mod Sorø med 8-2. Holdet skal i næste kamp på torsdag spille ude mod Benløse.
Vi ønsker god kamp til alle hold.