Ungdommen i kamp

j4Begge klubbens ungdomshold er endelig kommet i gang med holdturneringen under ØBTU. Både yngre drenge holdet og junior holdet spiller i samlinger, hvor man spiller to holdkampe på en dag.
De startede begge med at spille på udebane og det var en lidt blandet start.

Bedst gik det for yngre drenge holdet der med Jacob Petersen, Nicolai Dyg Jensen og Mark Christensen spillede i Amager og i den første holdkamp spillede de netop mod Amager.

Drengene startede rigtig godt og fik ro på nerverne, som der altid er i den første kamp i sæsonen. KVIK drengene var bare bedst fra starten og et bedre hold end Amager så der var aldrig tvivl om udfaldet. Drengene vandt sikkert 7-3 og det var med 3 sejre til Jacob Petersen, Mark Christensen og Nicolai Dyg Jensen vandt hver to kampe.

I holdets anden kamp mod Frederiksberg var der også fuld fokus fra starten og holdet kommer foran med 4-2 inden doublerne og da Mark og Jacob vinder deres double fører holdet 5-2 og med to singlesejre ud af de sidste 3 singler bliver holdsejren på 7-3. Jacob Petersen vinder igen 3 singler, Mark Christensen vinder 2 kampe og Nicolai Dyg Jensen vinder en enkelt kamp. God start af holdet.

Junior holdet med Mads Klarskov, Oliver Jensen og Jonas Storch havde det lidt svært og var lidt uheldige i deres kampe som blev spillet i Roskilde. Holdet starter mod Helsingør og i en meget tæt kamp taber de desværre med 7-3. De 4 af kampene spilles i 5 sæt og vi vinder ingen af dem, så det var lidt utur.
Oliver Jensen og Jonas Storch vinder en single hver og sammen vinder de doublen.

I holdets anden kamp mod Roskilde var det meget svært og holdet taber 8-2 til et bedre hold. Jonas Storch vinder en single og sammen med Mads Klarskov vinder de en double.