Stævner i Januar

Vi er lige kommet ind i 2024 og straks er vi klar til en masse stævner. Januar måned byder i hvert fald på en del stævner til KVIK Næstved spillerne. 
De to første weekender, er der også to af de store stævner i Danmark.

I denne weekend deltager vi i Danmarks største stævne i Ribe. Det er lavet fra klubbens side, som en klubtur, hvor både spillet og det sociale er vægtet højt.
Der deltager 24 KVIK spillere, trænere og ledere til Ribe stævnet. Et stort og flot antal. Der er også en del forældre fra klubben, der deltager på turen til at give en hjælpende hånd, hvor der er brug for det. Her på siden, samt på facebook og instagram, vil der komme foto og nyheder fra turen.

I næste weekend spiller man de Østdanske Mesterskaber i alle rækker. Det er første gang man fra forbundet laver et så stort stævne, så man afvikler mesterskab i både ungdom, senior og veteran i samme hal. ØM spilles i Frederiksborg hallen i Hillerød. Alle kan deltage, uanset hvilke niveau man har som spiller. Se indbydelsen i vores kalender og tilmeld dig via bordtennisportalen. Vi kan kun anbefale at deltage i stævnet.

Den 3. weekend i januar, samles hele den Danske ungdomselite til Youth Masters i Esbjerg. Her er det kun KVIKs Junior Elite spillerne, der har mulighed for at spille. 

Til gengæld kan alle klubbens nye spillere og begyndere komme til stævne i den 4. weekend. Her bliver der spillet pointstævne, som er det perfekte stævne for de nye spillere. Tilmelding via hjemmesiden eller til trænerne.
Som det fremgår af ovennævnte, er januar en rigtig stævnemåned. Hvis man vil have endnu flere kampe i kroppen, kan man tilmelde til Roskildes store stævne i den første weekend i februar. God fornøjelse med alle kampene.