Tak for 2023

Året 2023, er ved at løbe ud, og vi kan se tilbage på endnu et godt år i KVIK Næstved. Der er sket en del i klubben i året.
Lige efter sidste nytår, tog en stor del af klubbens medlemmer og ledere til Ribe, for at deltage i deres store internationale stævne.

I skolernes vinterferie, fik klublokalet, den helt store oprydning og renovering. Nye møbler, nyt loft og nymalede vægge, var bare en del af det, der blev til et “nyt” og dejligt klublokale til vores medlemmer. 

I sommeren kom der nyt og forbedret lys i træningslokalet og mod slutningen af året, kom der nye borde i træningslokalet, så man må sige at i 2023, har der været fokus på klub- og træningslokale.

I maj måned, kom der nye medlemmer i bestyrelsen. To af de mest rutinerede forlod bestyrelsen, så nu sidder der en forholdsvis ny bestyrelse, med gode personer, der er ved at skabe erfaring med bordtennissporten. Men bare det, at vi kan have en fuld bestyrelse, er stort i idræts Danmark, hvor det er svært at finde frivillige ledere. 

Vi har igen i år haft mange glade medlemmer i klubben, der elsker at spille på loftet og nyde det fantastiske sammenhold, der er i klubben. Det ser vi i den daglige træning og til turneringskampene, samt når vi har nogle af de gode arrangementer på Kalbyrisskolen. 

Det stærke sociale miljø og gode ry, samt den gode og seriøse træning, der er i klubben, giver også medlemmer. Der er kommet mange nye bordtennis interesseret i vores klub i dette år, specielt herre senior og nu også damer. Meget imponerende har vi fået et damehold, både trænings- og turneringshold på benene. Det er stærkt arbejde.
På ungdomssiden, er vi lidt bagud på medlemmer, men der er kommet en del nye, her sidst på året, så vi er på vej tilbage på sporet igen.

Sportslig er vi fint med i alle turneringsrækker og vi deltager i mange stævner rundt i Danmark. De KVIK spillere og hold der deltager i turneringskampe og stævner gør det godt og er gode repræsentanter for klubben og alle har givet KVIK Næstved god reklame. 

KVIK er også blevet styrket på PR området med reklamer på skolerne og i lokalavisen. På de sociale medier, er vi med på YouTube, Instagram og Facebook med gode foto, video og artikler.

Selvom KVIK har en ny ledelse, er der mange frivillige og rutinerede hjælpere, der støtter op om klubben. Der er holdledere til alle hold, interesserede og aktive forældre. Men ikke mindst dygtige trænere, der dag efter dag og hver uge står i klubben og tager imod de mange medlemmer, og får alle træningshold til at fungerer optimalt. Der skal lyde en stor TAK til alle trænere og ledere for en stor arbejdsindsats i hele året.

Alle medlemmer, trænere, hjælpere, ledere med familier, ønskes et GODT NYTÅR og TAK for den store indsats.
Vi ses i 2024.