Stor medaljehøst i Fåborg

holdfoto_faaborg_16På den årlige klubtur til Fåborg i weekenden var KVIK Næstved spillerne helt ustyrlige og tog i alt 13 medaljer med hjem til klubben.
Lørdagens kampe startede stille og roligt og vores spillere var længe om at komme i gang.
Junior spillerne havde det svært i junior B rækken og ingen kom videre fra gruppespillet.
Peter Løvbjerg spillede Herre klasse 7 og han kom i semifinalen og fik en 3. plads i rækken.

To par spillede double om lørdagen og i Yngre drenge rækken blev Jacob og Simon Petersen nr. 3. Det samme gjorde Mads Klarskov og Benjamin Myhre i Junior double.
Yngre drenge D single havde vi 3 spillere med og alle tre gik videre fra puljen. Oliver og Nicolai Dyg Jensen tabte i kvartfinalen, mens Viggo Olsen i sit første stævne fik en semifinale plads og dermed en flot bronzemedalje.

kim_faaborg16I herre klasse 6 spillede Brian Jensen sig flot frem til semifinalen, som også blev endestationen og en 3. plads til Brian Jensen.
Formand Kim Rasmussen spillede i klasse 4 meget koncentreret og med skarpe server spillede han sig også i semifinalen og fik en bronzemedalje om halsen.

Nu var vores spillere kommet i gang og lørdagens to sidste rækker var med dominans fra vores side, da vi i både Yngre drenge C og Junior C havde spillere i finalen.
Jacob Petersen havde på en god og koncentreret indsats spillede sig frem til finalen og her fortsatte det gode spil og Jacob vandt sikkert 3-0 i finalen og fik dermed guld.
På samme tid spillede Benjamin Myhre finale i Junior C og selvom Benjamin kæmpede godt, tabte han desværre en tæt finale, men fik en flot sølvmedalje.

medaljer_faaborgVed søndagens kampe var vi allerede med fra starten og de første medaljer kom i hus i Puslinge A hvor Jacob fortsatte de gode takter fra lørdagens finale og spillede sig frem til 2. pladsen i den stærke puslinge A række.
Jørn Ringstrømm spillede i Herre klasse 3 og gik frem til semifinalen, hvor det dog blev til et nederlag, men en flot bronzemedalje til Jørn.

I puslinge B var vi meget suveræne og satte os på de to første pladser.
Her var det Simon Petersen der var stærkest og vandt rækken foran Jacob Petersen.
Simon var også flyvende i puslinge C, hvor han vandt alle kampe meget sikkert og fik dermed Guld. I den sidste puslinge række spillede Nicolai Jensen sig helt frem til finalen i D rækken, hvor han med stor ro og koncentration vandt meget sikkert i finalen og fik en flot Guldmedalje.
jonathan_faaborg16Vi vinder 3 puslinge rækker og er i finalen i A rækken, det viser stor styrke blandt vores puslinge spillere.

Drenge C rækken havde mange deltagere med og det lykkedes Jonas Storch at komme videre fra puljen og spille sig frem til kvartfinalen, som også blev endestation.
I Veteran rækken gik Peter Løvbjerg til finalen, hvor det dog blev til et nederlag, men en meget flot 2. plads fik Peter.
Stævnets sidste finale var kongerækken Herre Elite og her var der selvfølgelig også en KVIK spiller med.
Herre Elite rækken havde ellers vores førsteholdsspiller Mads Jørgensen som en af favoritterne, men det var Østserie spilleren, Jonathan Nielsen der kom i fokus og med en stor indsats spillede han sig i finalen og vandt med 3-1 og sluttede en stor god KVIK Næstved tur af med en guldmedalje.

Alt på denne klubtur gik op i en højere enhed, hvor alle spillere, uanset om man var puslinge eller Herre Elite havde en suveræn tur med godt bordtennisspil, god opbakning i kampene, men også godt socialt samvær på den bondegård som vi havde lejet til turen. En stor TAK til alle deltagerne.

Der er billeder fra turen i galleriet