To uafgjorte

I weekendens to holdkampe i 1. division mod nr. 1 og 2 i rækken Hillerød og Brønshøj blev der hentet 1 point i hver kamp, da begge kampe endte 4-4.
Første kamp spillede vi mod topholdet Hillerød, som havde den tidligere KVIK spiller Andreas Engblom på holdkortet. Andreas spillede en god holdkamp for sin nye klub og var ond ved Næstved holdet da han vandt to singler.
Vi får en dårlig start på kampen og kommer bagud med 2-0, men for hurtigt udlignet til 2-2 og kommer faktisk også foran 3-2, men i de sidste 3 singler vinder vi kun 1 kamp. Vi viser endnu engang vi har et homogent hold, da Sam Oddsheden, Nicolai Nordahl, Ruben Jensen og Sebastian Haack vinder en single hver til slutresultatet 4-4.

I den anden kamp mod Brønshøj havde vi gode chancer for fuld udbytte og vi kommer da også foran med 3-1 i holdkampen og selvom Brønshøj for udlignet til 3-3, vinder Sam Oddsheden sin anden singlesejr til 4-3.
I den sidste kamp spiller Sebastian Haack og har også matchbolde i 4 sæt, men Brønshøj spilleren kommer tilbage i kampen og vinder den i 5. sæt, så slutresultatet bliver endnu engang 4-4. Udover Sams 2. singlesejre, så vinder Sebastian og Ruben hver en single.
Vores hold ligger nu nr. 4 i rækken med 9 point.