Tak for 2022

Året 2022, er ved at løbe ud, og vi kan se tilbage på et godt år i KVIK Næstved. Selvom året startede med mundbind til træning, kom vi dog hurtig tilbage til de normale tilstande, som vi kendte fra tidligere, med turneringskampe og stævneaktivitet.

Vi har igen i år haft mange glade medlemmer i klubben, der elsker at spille på loftet og nyde det fantastiske sammenhold, der er i klubben. Det ser vi i den daglige træning og til turneringskampene, samt når vi har arrangementer på Kalbyrisskolen. 

Det stærke sociale miljø og gode ry, samt den gode og seriøse træning, der er i klubben, giver også medlemmer. Der er kommet mange nye bordtennis interesseret i vores klub i dette år, både senior og ungdom, også godt at se, der er kommet kvindelige spillere i klubben. På ungdomssiden, har vi været bagud med medlemmer, men vi er tilbage på sporet igen og derfor er ungdoms træningsholdene næsten tilbage på fuld styrke.

De KVIK spillere, der deltager i turneringskampe og stævner gør det godt og er gode repræsentanter for klubben og alle har givet KVIK Næstved god reklame.

KVIK har en god ledelse, mange frivillige hjælpere, holdledere til alle hold, interesserede og aktive forældre. Men ikke mindst dygtige trænere, der dag efter dag og hver uge står i klubben og tager imod de mange medlemmer, og får alle træningshold til at fungerer optimalt. Der skal lyde en stor TAK til alle trænere og ledere for en stor arbejdsindsats i hele året.

Alle medlemmer, trænere, hjælpere, ledere med familier, ønskes et GODT NYTÅR og TAK for den store indsats.
Vi ses i 2023.