Masser af ny ungdom

Det ser ud til at KVIK, er ved at få godt fat i ungdommen igen, efter nogle tynde corona år, uden meget ny tilgang.
I denne sæson, er der kommet mange nye ungdomsmedlemmer til KVIK Næstved igen. Det ser ud til at flere børn, vælger bordtennissporten i KVIK, hvilket er rigtig dejligt.

Klubbens ungdomstrænere, Peter Løvbjerg, Kim Rasmussen og Jesper Jørgensen melder om travlhed ved bordene hver tirsdag og torsdag, hvor de nye ungdomsspillere træner.

De nye spillere har allerede fra starten været aktive ved forskellige stævner. Senest har klubben haft 7 spillere med til KVIKs eget ungdomsstævne på Kalbyrisskolen. Stævnet var en afdeling af forbundets pointstævner, som afvikles forskellige steder i landet.

Der var stor tilslutning til dette stævne, som havde over 30 deltagere og ca. dobbelt så mange forældre og bedsteforældre. Så det var en næsten fyldt Kalbyrishal, der havde en god dag med masser af bordtennis i det største ungdomsstævne siden coronaen.
Det var godt, at se mange glade ungdomsspillere fra flere klubber. KVIKs egne spillere gjorde det rigtig godt og havde mange flotte resultater og spillede nogle gode kampe.

Det er vigtig at de nye spillere, kommer ud og spiller kampe og der igennem blive bedre til deres sport. Samtidig er det også sjovt at komme til stævner og spille mod spillere fra andre klubber.