To klare sejre

Vores hold i 2. division, har fået en super start på sæsonen. Holdet startede med en klar sejr i første runde. Det blev fulgt fint op i søndagens to kampe, hvor de blev til sikre sejre mod henholdsvis Amager og Virum.

Til begge kampe stillede vi med, Ruben Jensen, Sam Oddsheden, Mads Jørgensen og Sebastian Haack, og dette mandskab, gjorde det svært for både Amager og Virum.

I den første kamp mod Amager, kommer vi foran med 4-0, inden Sam taber en enkelt single. Men det ryster ikke holdet, der vinder de næste 4 singler, så holdsejren, bliver på 8-1.

Den anden holdkamp var mod Virum, som havde fordel af hjemmebane. Det rutinerede hold fra Nordsjælland, er altid svære at spille mod. Vores spillere, havde dog fuld fokus, og kampen blev næsten klaret mere sikkert end første kamp, da vi kommer foran med 6-0, inden Virum får reduceret med et par singlesejre. Men vi formår at lukket holdkampen i de næste singler, så vi vinder med 8-2.

Med disse to sejre, har holdet nu 9 point, og er placeret på en 2. plads i rækken, med samme point som topholdet fra Herlev