Senior Træningslejr Oktober 2019

Sæsonen er kommet fint i gang, for de fleste. Den ugentlige træning og det sociale samvær med klubkammeraterne er så småt på plads, og vi er på vej ind i sæsonens faste rytme.

Men er man helt i form endnu. Turneringskampene begynder snart, og der mangler lige det sidste inden man er klar.
Derfor afholder klubben endnu engang en træningsdag for seniorspillere, og de ungdomsspillere, der spiller på et seniorhold.

Træningsdagen er, lørdag den 5. Oktober 2019, kl. 11.00 i Kalbyrisskolens Hal.

Konceptet bliver det samme, som de tidligere år. Der vil blive arbejdet og trænet med det tekniske og taktiske, i form af en del træningsøvelser. samt ikke mindst kinatræning.
Der vil blive 2 træningspas af min. 2 timer.

Alle kan deltage i denne træningsdag, uanset ratingtal. Træningen vil blive tilrettelagt, så man træner med spillere på samme træningsniveau, så den enkelte spiller for mest mulig ud af træningen.

Trænere vil være Michael Jensen og Jonathan Nielsen.

Der er max. plads til 22 deltagere, og hvis der er ledige pladser efter 1/10, vil vi åbne for tilmelding fra andre klubber.

Prisen får at deltage, er 125,00 kr. for KVIK medlemmer og evt. B-licenser. Ikke KVIK medlemmer betaler 200,00 kr. Beløbet dækker, halleje, bolde, kage/sandwich i pausen. Evt. overskud går i klubkassen.
Beløbet overføres til klubbens konto, betales kontant i hallen eller på MobilePay til Kim Rasmussen på 21677427.

Efter træningsdagen, har vi mulighed for at arrangerer spisning, for de der har tid, energi og lyst. Vi vil bestille bord på Restaurant Peking.
Spørgsmål til træningen, rettes til Jonathan Nielsen på jonathan@kviknaestved.dk

Her tilmelder du dig lejren:

Lejren er afholdt

Her ser du allerede tilmeldte spillere: