Sejre efter stort drama

De bedste drengespillere i klubben, havde sæsonstart i den nyoprettede drengeligaen, der har deltagelse af de bedste drengehold i Danmark.

Vi skulle i en samling i Virum Hallen, spille mod Frederiksberg og Hillerød, og det blev nok en start, der sent vil blive glemt.
Op til kampstart har spillertruppen på 6 mand, haft gode forberedelser, men få dage før, bliver Jacob Petersen, knæskadet, og inden det havde vi fået afbud fra Valdemar Buchwald.

Vi tog derfor afsted til de to holdkampe med, Simon Petersen, Valdemar Vejlgaard, Nicolai Jensen og Emil Sørensen. De to sidstenævnte havde samtidig debut i den bedste drenge række, så der var spænding på inden kampstart.
Første holdkamp var mod Frederiksberg, hvor vi på forhånd var udråbt til favoritter. Den værdighed, levede vi helt op til, selvom en første holdkamp, altid er svær.
De to doubler i starten, giver os klare sejre, og det er med til at give ro på holdet. Vores singler, er aldrig i fare, og alle bliver kørt sikkert hjem til en klar 14-0 holdsejr.

Næste holdkamp var mod Hillerød, som er favoritter til at vinde rækken, og de havde da også i deres første kamp, vundet klart med 10-4, mod stærke Virum, som også er blandt topkandidaterne i drengeligaen.
I de to doubler, der starter holdkampen, vinder Simon Petersen og Valdemar Vejlgaard deres kamp. Emil Sørensen og Nicolai Jensen, taber i 5. sæt.

I de efterfølgende singlekampe, skiftes de to mandskaber til, at vinde kampe. Da vi fører med 5-4, er vi meget tæt på en yderligere føring, men Simon taber 12-10 i afgørende sæt. Vi kommer igen foran med 7-6 i holdkampen, da en storspillende, Emil Sørensen, vinder over Hillerøds bedste spiller.
Ved denne føring, taber Simon, desværre med 7-11 i afgørende. Derfor ender kampen 7-7. Men efter de nye regler i turneringen, skal en kamp have en vinder, og derfor skal der spilles et “golden sæt”

Holdleder, Mathias Ringstrømm, skal sammen med Hillerøds træner, skiftes til at slette en af de tidligere spillede kampe på holdskemaet. Den kamp, der stod tilbage, som den sidste var doublen med Simon og Valdemar.
De skulle spille et sæt, som afgøre hele holdkampen. Simon og Valdemar havde fuld fokus fra start, og havde de rigtige redskaber til at løse denne opgave. Simon og Valdemar vandt sikkert med 11-4, og dermed holdsejren til KVIK Næstved. En stor holdpræstation, hvor alle spillerne på holdet leverer en god præstation.