Ungdom og veteran i kamp

Både de unge og gamle drenge, har været i kamp. Hvad angår resultater, var de gamle drenge bedst på dagen. Veteran holdet med Lars Bonnesen og Michel Leleu, havde fordel af hjemmebane, på Kalbyrisskolen, da KVIK var arrangør af en veteransamling.

To af de 3 holdkampe, som holdet spillede, gik rigtig nemt med klare sejre på 5-0, mod Ballerup og Jægerspris. Den 3. kamp, var en ren topkamp mod Amager, da begge hold var ubesejret, inden dette opgør.

Det blev en rigtig tæt og jævnbyrdig kamp. Desværre tabte holdet, den meget vigtige double, der tit afgøre, en to-mands holdkamp. Drengene fik et nederlag på 2-3 til Amager, og indtager i øjeblikket 2. pladsen i tabellen.

De unge drenge i form, af U12 holdet, var på en svær opgave i det Nordsjællandske, da holdet med Victor Kousgaard, Mathias Toftdal, Viktor Nielsen og Noah Troy, spillede to holdkampe mod henholdsvis Hillerød og Frederiksberg.

Vores drenge kæmper rigtig godt i de enkelte holdkampe, men har fået en hård start på turneringen, i den svære A-række. Begge kampe blev desværre tabt klart, men der var mange tætte sæt, som med lidt held, kunne have gået til KVIK drengene.