Masser af kampe

De næste 3 dage, er der masser af kampe, på programmet for KVIK spillerne. Fredag aften, er der på Kalbyrisskolen, tre holdkampe i serie rækkerne. Lørdag spilles der 3. division og søndag spiller drenge divisionsholdet.

Fredagens kampe er følgende: Serie 1 holdet spiller mod Rødvig. Serie 2 spiller lokalopgør mod Slagelse og endelig spiller serie 3 holdet mod Greve. Alle kampe spilles kl. 18.30.

Lørdag spiller klubbens 3. divisionshold to kampe, som afvikles i Toksværd. Første kamp er mod, den arrangerende klub og den anden kamp, spilles mod Vestegnen. Vi håber holdet kan fortsætte den gode stime, hvor det indtil videre, kun er blevet til sejre.

Vi håber, ligeledes der kommer sejre til drengedivisionsholdet, som søndag skal spille to kampe i Allerød. Første kamp spilles mod Virum og den anden kamp, skal drengene møde Gladsaxe.

Lørdag spilles der endnu engang på Kalbyrisskolen. Her er KVIK Næstved, nemlig vært for den første samling af sæsonenes pointstævner under ØBTU, som er for nye ungdomsspillere. Dette stævne starter kl. 10.00.