Ungdommen færdigspillet første halvdel

Hele søndagen spillede klubbens ungdomshold, de sidste holdkampe inden jul, og dermed de sidste kampe i første halvdel af sæsonen.
Ud af søndagens 6 sidste kampe for de tre deltagende hold i ØBTUs turnering, blev det kun til et enkelt nederlag.
Holdene har klaret sig godt og stabilt i turneringen, med gode sejre og flot spil.

O12D holdet har spillet rigtig godt, og fået 10 point ind på kontoen, efter 5 flotte sejre. To af disse sejre, kom i søndags, hvor holdet besejrede Brønshøj med 8-2 og Slangerup med 10-0. Holdet har dog tabt to holdkampe, og ligger på en 3. plads i denne række. Topscore på holdet er, Asmus Sørensen med 13 sejre.

Holdet i O12E er nr. 4 i deres række. Dette hold, har vundet en kamp, men har spillet mange tætte kampe, og er blevet eksperter i at spille uafgjort, da holdet tre gange har spillet 5-5. Topscore på holdet er, Gustav Sørensen med 13 sejre.
U12 holdet, har ligeledes spillet mange jævnbyrdige og tætte kampe. Det er blevet til hele tre 5-5 kampe, og det har givet holdet 3 point og en 5. plads i tabellen. Holdets topscore, er Leon Hansen, der har vundet 11 singlekampe.

I Danmarks bedste række, drengeligaen har vores hold været helt suverænt spillende, og vundet alle holdkampe i den første halvdel af sæsonen. Holdet har 20 point og 4 point ned til nr. 2 fra Hillerød. Topscore på holdet er, Valdemar Vejlgaard med 16 sejre.

Spillerne har sidste træning, inden jul, onsdag den 18/12, og her vil der blive afviklet klubmesterskab i sandpapir. Herefter er der en velfortjent juleferie.